Arrang. kalender
mtotfls
Abonner
Rabatter

Vi er en kajakklubb som legger stor vekt på variasjon og allsidighet. Padling i vakker natur og den gode følelsen av frihet og trygghet det gir i å ferdes ute i det fri er viktig for oss.Vinterpadling-RM

Det sosiale aspektet er også viktig, og vi har det rett og slett trivelig sammen!

Medlemmer av klubben kommer fra Drøbak og resten av Follo-kommunene.

Klubben har som mål å fremme organisert padleaktivitet og sikkerhet ved kajakkpadling.

Vi har faste padletider torsdager kl. 18 fra april-september og søndager kl. 10. Startstedet er Militærstranda ved Husvik ved det nye bryggeanlegget. I tillegg arrangerer vi egne turer og blir med på turer med andre klubber. Det arrangeres kurs i tråd med Padleforbundets våttkort-stige ved behov. Følg med på arrangementssiden !

Bli med på turene og ta gjerne kontakt med klubben. Kom gjerne med synspunkter i kommentarfeltet eller på forumet.

Medlemsfordeler:

• Rabatt på klubbens padlekurs
  • Du får refundert kursavgiften for introduksjonskurset hvis du tar grunnkurs i løpet av 12 måneder, gjelder kún medlemmer og når begge kursene er tatt hos Drøbak kajakklubb.
  • Mulighet for å låne klubbens utstyr
  • Rabatt ved kjøp av utstyr i følgende butikker: Bull Ski og kajakk (20 %) og Kajakk & Fritid (10%).

Bull ski og kajakk

3 kommentarer til Klubben

• Hei

Jeg lurte på om dere har ledig kajakkplass til leie?

• Alle plassene var opptatt ved årsskifte. Etter alle har betalt for 2017 vil vi vite om det er noe ledig.
      Vi må få medlemsregistrering på plass (nytt system i år) før vi krever innbetaling for stativplass.

• Jeg en 80 år gammel kajakkpadler som er relativt nyinnflyttet til Follo/Ås. Jeg kom fra et padlemiljø i Lillehammer der en del godt voksne padlere pleide å dra på en til to ukers havpadling på norskekysten eller sørlandskysten hver sommer. Nå har jeg kajakken min i båthus på Årungen kajakkstadion og padler på Årungen og på Bunnefjorden – alene.
    Jeg vil gjerne tilbake til et miljø og lurer derfor på om det er plass for en så gammel mann i Drøbak kajakklubb. Jeg tør påstå at jeg er sprek i forhold til alderen. Nå er kajakksesongen over for mitt vedkommende og kajakken er satt i hus. Men jeg ville gjerne ha flyttet den til Drøbak før vinteren fordi jeg er i gang med å kjøpe el-bil, og de færreste av disse kan ha takstativ. Så hvilke muligheter finnes det i Drøbak for et potensielt nytt medlem av Drøbak kajakklubb til å plassere kajakken et eller annet sted nær sjøen i Drøbak?