Teknikkurs Hav 3.-4. august


Arrangør: Kurs
Påmeldingsfrist: 01.08.2024 11:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 925,00 inkl. avgifter

Teknikkurset er en ypperlig anledning til å bli trygg i kajakken, og utvikle dine ferdigheter gjennom lek og utfordringer. Drøbak kajakklubb legger stor vekt på sikkerhet og et godt sosialt miljø. 

Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk også i noe bølger og vind. Delmål:  Løfte, bære, sjøsette. Sikring av kajakk. Kanting av kajakk. Effektive framdriftstak på tur. Bakoverpadling. 8-tallspadling fremover og bakover med kanting av kajakk. Styretak bak. Baugtak. Sideveis forflytning med og uten fart i kajakken. Sculling for støtte. Støttetak (høye og lave). Framdriftstaket som støttetak. Tauing og bruk av karabiner som sikring. Flere typer egenredning og kameratredning. Eskimoredning. Introduksjon til eskimorulle, det er ikke noe krav at man skal klare rulla.

Oppmøte padleklar kl. 09.00 lørdag 22. juni på Militærstranda i Drøbak.

Du skal ha med våtdrakt eller tørrdrakt. I deler av kurset ligger vi i vannet. Vanntemperaturen vil antakelig være 16-17 grader, og da blir man fort kald. Deler av kurset kan utføres i vanlig treningstøy hvis været tillater det. Ha med tørt pakket skift. 

Ta med mat og drikke for dagen, og noe lett tilgjengelig snacks. En termos med varm drikke er aldri feil.

Gi gjerne innspill til leker til kursansvarlig.

Kursansvarlig: Tanja Auren, tanja.auren(a)gmail.com

Padleforbundets beskrivelse av kurset: https://www.padling.no/vaattkort/historien-bak-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.